Ua hoʻokō maikaʻi ʻia ka seminar maʻamau o ka hui e pili ana i nā lula nui no ka loiloi ʻana i ka hiki o ka lawelawe ʻana o ka poʻe lawelawe E-commerce Practitioners ma Beijing.

nūhou

Ma ka lā 4 o Nowemapa, 2022, ua kūleʻa ʻia ka seminar maʻamau o ka hui ma ka General Principles for Evaluating the Service Ability of Social E-Commerce Practitioners, i kākoʻo ʻia e ka Social E-Commerce Branch of China Association for Trade in Services a hoʻonohonoho ʻia e Taiai Peptide Group. i mālama ʻia ma ke keʻena nui o Beijing Taiai Peptide Group.
Ma mua o ka seminar, ua kipa nā ʻelele i ka hālāwai i ka Hale Hōʻikeʻike ʻo Taiai Peptide Biotechnology, aʻo e pili ana i ka ikaika hoʻomohala holoʻokoʻa o Taiai Peptide Group, a mahalo nui ʻia ʻo Taiai Peptide Group.
ʻO nā Lunamakaʻāinana o nā ʻoihana, nā loea a me nā loea, a me nā mea hoʻomaʻamaʻa koʻikoʻi ma ke kahua o ka ʻoihana e-commerce, e like me China Institute of Standardization, Taiʻai Peptide Group, China.com, Chuanshi Education, Beijing Diange Law Firm, Beijing Xianlin Law Firm, a ʻo Beijing Aoyou International Culture Media Co., Ltd., i hele i ka hālāwai.
ʻO Qiao Wei, ka pelekikena hana o Taiai Peptide Group, Song Zhenshan, ke poʻo o ke keʻena ʻoihana kūʻai hou o Taiai Peptide Group, a ʻo Lu Chengzhi, ka luna kūʻai o ka ʻoihana kūʻai kūʻai hou o Taiai Peptide Group, i hele i ka hālāwai ma ka inoa. o Taiai Peptide Group.
Ua loaʻa i ka hālāwai kahi kūkākūkā hohonu a me ka hoʻololi ʻana i ke kuleana o ka poʻe loea e-commerce i ka hoʻolaha ʻana i ka hoʻomohala kiʻekiʻe o nā ʻoihana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o nā kūlana hui i nā huahana a me nā lawelawe.

1668134410197008
1668134454649739
1668134424401646

Ka manawa hoʻouna: Dec-28-2022